Word ook lid van de FNV, samen staan we sterk!

Sluit je aan voor goede zorg met een goede cao!

Ondanks alle protesten en oproep tot bemiddeling hebben jouw werkgevers met twee van de vier vakbonden een cao-akkoord gesloten. Een cao-deal zonder enig draagvlak, gesloten met twee kleine bonden die samen slechts 3% van alle medewerkers vertegenwoordigen. Uit de FNV raadpleging waar ruim 4.000 medewerkers hebben gestemd heeft maar liefst 97% tegen dit akkoord gestemd. Dit akkoord is goed voor de werkgevers, maar niet voor jou als werknemer. Medewerkers moeten jaarlijks 3 verlofdagen inleveren zodat een nabetaling van de ORT gedaan kan worden. Het verbod op gebroken diensten is afgeschaft en is een uitzondering op de wet afgesproken om tóch nog onzekere min/max contracten in te kunnen zetten. Werkgevers weigeren nog steeds om de onzekerheid bij overname in de thuiszorg aan te pakken. Dit mogen we niet laten gebeuren. Sluit je aan bij de duizenden collega's in de ouderenzorg en word lid van de grootste vakbond FNV. Samen staan we sterk!

Word nu lid>>

Red de Zorg en sluit je aan!

Het kabinet bezuinigt miljarden op de zorg. Deze bezuinigingen kosten tienduizenden zorgmedewerkers hun baan en honderdduizenden kwetsbare mensen hun zorg. Zorgmedewerkers geprganiseerd in de FNV pikten deze bezuinigingen niet en stonden afgelopen jaren masaal op voor goede zorg. Onder de leus 'Red de Zorg' hebben duizenden zorgmedewerkers actie gevoerd voor goede zorg en met succes! Dankzij bijna een miljoen handtekeningen en de grote 'Red de Zorg'-demonstratie in Amsterdam zijn veel van de bezuinigingen teruggedraaid. Dit was alleen mogelijk omdat duizenden zorgmedewerkers zich aansloten bij de grootse vakbond van Nederland. Sta op voor goede zorg en sluit je aan!

Word nu lid>>

Voor goede thuiszorg: Durf te strijden, durf te winnen!

Thuiszorgmedewerkers hebben bewezen als je samen opstaat voor goede thuiszorg dat je veel kunt bereiken. In meerdere gemeenten hebben thuiszorgmedewerkers de afgelopen jaren actie gevoerd voor hun baan, hun cliënten en goede thuiszorg. En met succes! Gemeenten pasten hun beleid aan nadat thuiszorgmedewerkers samen met de FNV van zich lieten horen. Sluit je daarom aan bij de beweging voor goede zorg!

Word nu lid>>

Steeds meer zorgmedewerkers sluiten zich aan voor goede zorg!

Op dit moment sluiten steeds meer collega’s uit de zorg zich bij de FNV aan. Dat is heel belangrijk, want samen staan we sterker. Door samen op te trekken hebben we al een deel van de bezuinigingen weten terug te draaien, maar we zijn er nog niet. 

We onderhandelen over cao’s, maar ook met het kabinet over de bezuinigingen. Hoe meer leden we hebben, hoe meer we kunnen bereiken. We hebben jou daarom hard nodig! Nu is het moment om je aan te sluiten.

Het lidmaatschap biedt ook nog andere mooie voordelen, zoals:

  • Gratis juridisch en loopbaanadvies
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Rechtsbijstand bij arbeidsconflicten
  • Tot € 70 belastingvoordeel per jaar door aftrek contributie

Je bent voor 25 euro al 4 maanden lid!